Het KX6 systeem van Mitsubishi Heavy Industries is een VRF Systeem wat zijn gelijke niet kent in de markt van klimaatsystemen. Met het KX6 systeem biedt u een totaaloplossing voor kantoorpanden, hotels, winkels en andere utiliteitstoepassingen. De unieke micro KX6 wordt tevens veelzuldig gebruikt in woonhuizen en praktijkruimtes. Koelen, verwarmen (eventueel met vloerverwarming) en ventileren met of zonder toepassing van warmteterugwinning (WTW) units, alles is mogelijk! Het KX6 systeem is een zeer hoogwaardig kwaliteitsproduct wat per binnendeel individueel regelbaar is. Dit zorgt voor een bijzonder hoog comfort en een prettig laag energieverbruik. Met het KX6 systeem kiest u voor een echte ECOLUTION.

 

                                                                      Koelen of Verwarmen

De KX6 systemen zijn leverbaar van 33,5 kW t/m 68 kW. Door slechts 2 buitendelen te koppelen kan er een volledig inverter gestuurd systeem gecreeerd worden met een koelcapaciteit van 136 kW. U kunt tot maximaal 80 binnendelen op deze systemen aansluiten die elk afzonderlijk te bedienen zijn, maar wel in dezelfde modus koelen of verwarmen werken. Het is niet mogelijk met dit systeem om in de ene ruimte te koelen en in de andere ruimte te verwarmen.

                                                                      Koelen en verwarmen

De KX 6 R systemen zijn voorzien van een warmteterugwinning systeem. Met dit systeem is het mogelijk om warmte binnen een pand te verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. Vanuit de ruimten naar waar koeling gewenst is wordt de warmte afgevoerd naar ruimten waar verwarmingsvraag is. Simpel gezegd ken er met dit systeem gekoeld en verwarmd wordenper ruimte of zelfs per binnenunit. Om dit te realiseren worden er in het drie-pijpssysteem PFD omschakelboxen gebruikt. Deze range is leverbaar van 22,5 kW t/m 68 kW in 1 buitendeel en koppelbaar t/m 136 kW.